NIKKOR Z 50mm f1.8 S

Η εικόνα των αισθήσεωνΑυξήστε το φως

Η υπερευρυγώνια μοντούρα σειράς Z της Nikon δίνει στον φακό NIKKOR Z τη δυνατότητα να αποτυπώνει περισσότερο φως σε ολόκληρο το κάδρο. Σε συνδυασμό με τη μικρή απόσταση μεταξύ της μοντούρας και του αισθητήρα, μειώνεται σημαντικά η απώλεια φωτός στις άκρες του κάδρου. Το αποτέλεσμα είναι νέες δυνατότητες για αποτύπωση λεπτομερειών και αποχρώσεων, μέχρι τις άκρες.


Ευρεία δημιουργία. Ελεύθερη εστίαση.

Ο φακός NIKKOR Z 50mm f/1.8 S έχει εντυπωσιακή απόδοση όταν τραβάτε φωτογραφίες με το διαθέσιμο φως. Σε συνδυασμό με την πεντακάθαρη εστίαση και την κοντινή απόσταση εστίασης μόλις 0,4 m, μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τη φυσική προοπτική των 50 mm. Αποτυπώστε το θέμα σας μαζί με τμήμα του περιβάλλοντος χώρου. Ή εστιάστε πιο κοντά για πιο λεπτομερή λήψη πορτρέτου και μπούστου.


Σταθερή ακρίβεια
Πιστότητα. Άνοιγμα στο φως. Η ανώτερη ισχύς ανάλυσης αυτού του φακού εξασφαλίζει τον έλεγχο της απώλειας περιφερειακού φωτός ώστε να διατηρείται η φωτεινότητα σε όλο το κάδρο. Κάθε στοιχείο της σκηνής αναπαράγεται τέλεια, ακόμα και όταν τραβάτε φωτογραφίες με εντελώς ανοικτό διάφραγμα.

Mεγαλύτερη ευκρίνεια
Η κορυφαία αναπαραγωγή σημειακών πηγών φωτός, όπως φωτισμού δρόμου τη νύχτα, επιτυγχάνεται μέσω ελαχιστοποίησης του φαινομένου αντανάκλασης φωτοστέφανου. Οι σημειακές πηγές φωτός εμφανίζονται ως λεπτά στρογγυλά σημεία, ακόμα και στις άκρες της εικόνας.

Μεγαλύτερη φωτεινότητα
Δύο γυάλινα στοιχεία φακού ED και δύο στοιχεία ασφαιρικού φακού εξασφαλίζουν ευκρινείς φωτεινές εικόνες με πλούσια χρώματα και υψηλή αντίθεση.

Μεγαλύτερη λεπτομέρεια
Η ανακλαστική νανοκρυσταλλική επίστρωση της Nikon μειώνει τα διπλά είδωλα και την αντανάκλαση για εντονότερη καθαρότητα εικόνας ακόμη και σε συνθήκες με κόντρα φως. Ή κατά τη λήψη σκηνών με διάφορες πηγές άμεσου φωτός στο κάδρο.


Εξαιρετικό θαμπό φόντο (bokeh)
Το διάφραγμα f/1,8 και το στρογγυλό διάφραγμα 9 λεπίδων δίνουν τη δυνατότητα για απαλό θαμπό φόντο (bokeh) με φυσική εμφάνιση. Τα τονισμένα σημεία αναπαράγονται ως ομαλά σημεία. Εξασφαλίζετε υπέροχα ομαλά αποτελέσματα, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε ελαφρώς χαμηλότερο διάφραγμα.

Καλλιτεχνική έκφραση σε κάθε απόσταση
Το σύστημα εστίασης του φακού εξασφαλίζει την ευκρινή απόδοση της περιοχής εστίασης ακόμα και κατά τη λήψη σε κοντινές αποστάσεις. Τα τονισμένα σημεία αναπαράγονται ως ομαλά σημεία.

Πάντα ευκρινής
Ο μηχανισμός stepping motor NIKKOR Z AF εξασφαλίζει ότι η εστίαση είναι εξαιρετικά ακριβής, ιδιαίτερα ομαλή και ουσιαστικά αθόρυβη. Καθιστώντας αυτόν το φακό ιδανικό για video καθώς και για φωτογραφίες.

Η δική σας οπτική
Η μεταφορά δεδομένων με υψηλή ταχύτητα και μεγάλη χωρητικότητα μεταξύ του φακού και της φωτογραφικής μηχανής, επιτρέπει την κορυφαία αντιστάθμιση παραμόρφωσης για απίστευτη ευκρίνεια από άκρο σε άκρο.

Πάντα ακριβής
Τα κινητά στοιχεία φακού εξασφαλίζουν ακριβή εστίαση σε κοντινές αποστάσεις. Το ηλεκτρομαγνητικό διάφραγμα εξασφαλίζει τη σταθερή έκθεση κατά τις ριπές με μεγάλη ταχύτητα.

Οποιοσδήποτε φωτισμός
Αυτός ο φακός χρησιμοποιεί απόσβεση κραδασμών εντός της φωτογραφικής μηχανής ώστε να σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες με ταχύτητα κλείστρου έως πέντε στοπ χαμηλότερη από ό,τι θα ήταν δυνατό διαφορετικά.² Αποτυπώστε καθαρότερες φωτογραφίες καθώς σουρουπώνει ή πλάνα video που δεν εμφανίζουν τα αποτελέσματα από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής.Τύπος: Μοντούρα Ζ της Nikon
Φορμά: FX/35 mm
Εστιακή απόσταση: 50 mm
Μέγιστο διάφραγμα: f/1,8
Ελάχιστο διάφραγμα: f/16
Κατασκευή φακού: 12 στοιχεία σε 9 ομάδες (συμπεριλαμβανομένων 2 στοιχείων φακού ED, 2 στοιχείων ασφαιρικού φακού και στοιχείων φακού με νανοκρυσταλλική επίστρωση)
Γωνία προβολής: Φορμά FX: 47°, φορμά DX: 31°30'
Σύστημα εστίασης: Σύστημα μεσαίας εστίασης
Ελάχιστη απόσταση εστίασης: 0,4 m
Αριθμός λεπίδων διαφράγματος: 9 (στρογγυλό άνοιγμα διαφράγματος)
Μέγεθος εξαρτήματος φίλτρου: 62 mm (P = 0,75 mm)
Αυτόματη εστίαση: Ναι
Παρεχόμενα εξαρτήματα: Μπροστινό κάλυμμα φακού με κούμπωμα 62 mm LC-62B, καπάκι πίσω φακού LF-N1, σκίαστρο φακού μπαγιονέτ HB-90, θήκη φακού CL-C1Χαρακτηριστικά
Εστιακή απόσταση50 mm
Μέγιστο Διάφραγμαf/1,8
Βάρος415 g

NIKKOR Z 50mm F/1.8 S ED NANO CRYSTAL

  • Κατασκευαστής: NIKON
  • Κωδικός Προϊόντος: 137231
  • Κωδικός Barcode: 4960759900067
  • Κωδικός Κατασκευαστή: JMA001DA
  • Συσκευασία Προϊόντος: 1 τεμ

Σχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: 137231