Ισχυρή ασύρματη σκούπα stick. Ξεμπερδεύει τις τρίχες. Για όλα τα δάπεδα.

Αμείωτη ισχύς. Η μπαταρία ιόντων λιθίου 7 στοιχείων έχει αμείωτη ισχύ για να καθαρίζει εδώ, εκεί και παντού στο σπίτι σας για έως και 60 λεπτά.1


Μπαταρία ενεργειακής πυκνότητας 7 στοιχείων

Η μπαταρία ιόντων λιθίου της σκούπας Dyson Cyclone V10™ έχει ένα επιπλέον στοιχείο σε σχέση με τη σκούπα Dyson V8™, για να λειτουργεί με υψηλότερη τάση και να δημιουργεί μεγαλύτερη ισχύ.Σχεδιασμένη για σπίτια με κατοικίδια.

Η νέα τεχνολογία de-tangle της Dyson ξεμπερδεύει και καθαρίζει αυτόματα τις τυλιγμένες τρίχες από τη ράβδο καθαρισμού.

Οι σκούπες και τα εξαρτήματα της Dyson έχουν σχεδιαστεί για να φτάνουν και να καθαρίζουν σε βάθος, όπου πάνε τα κατοικίδια. Βοηθούν να διατηρείτε το σπίτι σας πιο καθαρό και πιο υγιές.


Κεφαλή καθαρισμού Motorbar™
Απορροφά γρήγορα τις τρίχες των κατοικίδιων. Ξεμπερδεύει αυτόματα. Καθαρίζει σε βάθος τα χαλιά, αφαιρεί τη σκόνη και τα υπολείμματα από τα σκληρά δάπεδα.


Ψηφιακό μοτέρ Dyson V10.

Παράγει την ισχύ απορρόφησης μίας σκούπας πλήρους μεγέθους3.Προηγμένο φιλτράρισμα

Το πλήρως σφραγισμένο σύστημα φιλτραρίσματος παγιδεύει τα μικροσκοπικά σωματίδια - προβάλλοντας καθαρότερο αέρα. Συλλαμβάνει το 99,99% των σωματιδίων τόσο μικρών όσο 0,3 microns.2Μετατρέπεται γρήγορα σε φορητό σκουπάκι χειρός

Μετατρέπεται σε φορητό σκουπάκι χειρός και ξανά σε σκούπα stick, με ένα μόνο κλικ.Τρεις λειτουργίες ισχύος

Η κατάλληλη ισχύς, όπου τη χρειάζεστε. Τρεις λειτουργίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, για να ταιριάζουν σε κάθε εργασία σε οποιονδήποτε τύπο δαπέδου.Έως 60 λεπτά αμείωτης απορροφητικής ισχύος¹

Με ευελιξία χωρίς καλώδιο για να καθαρίζετε οπουδήποτε.Γραμμικός σχεδιασμός

Μοτέρ, κάδος και κυκλώνες είναι ευθυγραμμισμένοι, έτσι ώστε ο αέρας να εισέρχεται στους κυκλώνες σε ευθεία γραμμή - δημιουργώντας ισχυρή απορροφητική ισχύ.'Point and Shoot' υγιεινό άδειασμα κάδου.

Ο μηχανισμός 'point and shoot' απορρίπτει υγιεινά τη σκόνη και τα υπολείμματα βαθιά στον κάδο σας, με μία κίνηση - έτσι δεν χρειάζεται να αγγίξετε τη βρωμιά.Βάση στήριξης

Η ασύρματη σκούπα Dyson Cyclone V10™ τοποθετείται στην επιτοίχια βάση στήριξης, για να τη φορτίσετε και να αποθηκεύσετε τα εξαρτήματα. Έτσι είναι έτοιμη για χρήση ανά πάσα στιγμή.Κεφαλή Καθαρισμού Motorbar™ με δοντάκια που ξεμπερδεύουν και απομακρύνουν τις τρίχες

Η νέα τεχνολογία de-tangle της Dyson αφαιρεί τις επίμονες τρίχες από το σπίτι σας.


Κεφαλή καθαρισμού Fluffy™ σχεδιασμένη για σκληρά δάπεδα

Οι μαλακές συνθετικές ίνες απομακρύνουν τα μεγάλα υπολείμματα, ενώ τα αντιστατικά ανθρακονήματα αφαιρούν τη λεπτόκοκκη σκόνη.


Μικρό μηχανοκίνητο εξάρτημα για τρίχες, καναπέδες και στρώματα

Μηχανοκίνητη ράβδος καθαρισμού τοποθετημένη σε μικρότερη κεφαλή για να απομακρύνει την επίμονη βρωμιά από στρώματα, ταπετσαρίες και σκάλες.
Τι υπάρχει στη συσκευασία

Dyson Cyclone V10 

Κεφαλή καθαρισμού Motorbar™

Κεφαλή καθαρισμού Fluffy™

Σύνθετο εξάρτημα

Εξάρτημα για γωνίες

Μικρό μηχανοκίνητο εξάρτημα για καναπέδες, στρώματα και τρίχες

Προσαρμογέας για καθαρισμό κάτω από χαμηλά έπιπλα

Μη εναλλάξιμη μπαταρία

Φορτιστής

Επιτοίχια βάση


Πρόσθετα εξαρτήματα

Εξατομικεύστε την ασύρματη σκούπα Dyson V10™ με εξειδικευμένα εξαρτήματα ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες σας.Τεχνικά χαρακτηριστικά

Βάρος 2,67 kg

Χωρητικότητα κάδου 0,76 L

Χρόνος φόρτισης 3,5 h

Χρόνος λειτουργίας έως 60 λεπτά σε κανονική λειτουργία και 5 Λεπτά σε λειτουργία μέγιστης ισχύος.

Φιλτράρισμα 99.99% φιλτράρισμα για σωματίδια τόσο μικρά όσο 0,3 microns2

Air Watts 151 AW

Ύψος 1249 mm

Μήκος 250 mm

Πλάτος 256 mmΟ αναγραφόμενος χρόνος λειτουργίας ισχύει για τη λειτουργία απορρόφησης 1 με προσαρτημένο μη μηχανοκίνητο εξάρτημα.

Το φιλτράρισμα δοκιμάστηκε έναντι του ASTM F1977-04, δοκιμάστηκε σε λειτουργία Boost από ανεξάρτητα τρίτα μέρη, SGS IBR Laboratories στις ΗΠΑ, σε εργαστηριακό περιβάλλον.

Οι δοκιμές για την απορρόφηση έγιναν σύμφωνα με το πρότυπο EN 60312-1 CL5.8 και CL5.9, στον εύκαμπτο σωλήνα, με γεμάτο κάδο, σε λειτουργία MAX.


Χαρακτηριστικά
Ισχύς150 AW
Χωρητικότητα0,76 L
Συλλογή ΣκόνηςΚάδος
Εγγύηση2 Έτη

DYSON V10 Absolute

  • Κατασκευαστής: DYSON
  • Κωδικός Προϊόντος: 87050
  • Κωδικός Barcode: 5025155088081
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 448883-01
  • Συσκευασία Προϊόντος: 1 τεμ

Σχετικά Προϊόντα

Συμπληρωματικά προϊόντα

Ετικέτες: 87050