Λατρεύετε τις μικρές συσκευές κουζίνας με ιδιαίτερο design; Θέλετε στιλ και ψάχνετε συνεχώς τα trends με συσκευές; Ή απλά θέλετε μία κουζίνα με όλες τις ανέσεις της;

Σε κάθε περίπτωση έχουμε τρεις προτάσεις που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας, θα απογειώσουν την αισθητική της κουζίνας σας και φυσικά θα σας λύσουν τα χέρια!

Καφετιέρα Russell Hobbs Distinctions


Η μέρα ξεκινά πάντα πιο όμορφα με έναν καλό καφέ! Και όταν μιλάμε για τον τέλειο καφέ, το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο espresso. Εάν λοιπόν θέλετε ο καφές που ετοιμάζετε κάθε πρωί πριν πάτε στη δουλειά σας, όχι μόνο να σας ξυπνά, αλλά να διεγείρει και τις αισθήσεις σας, παρασύροντάς σας σε μια απολαυστική εμπειρία, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να  επενδύσετε στη μηχανή καφέ espresso Russell Hobbs της σειράς Distinctions. Χάρη στην πίεση της αντλίας 15bar, ο καφές σας θα έχει πάντα την ίδια αρωματική γεύση ενώ με το ακροφύσιο ατμού θα μπορείτε είτε να ζεστάνετε γάλα είτε να δημιουργήσετε κρεμώδες αφρόγαλο για cappuccino. Η μηχανή espresso της σειράς Distinctions διαθέτει φίλτρο κατάλληλο για μερίδες καφέ ESE και αλεσμένο καφέ, αποσπώμενο δοχείο νερού και ταυτόχρονη προετοιμασία δύο φλιτζανιών για να μην περιμένουν στιγμή οι καλεσμένοι σας!

Φρυγανιέρα Russell Hobbs Distinctions


Δεν έχετε χρόνο για ένα καλό πρωινό; Τέρμα πια οι δικαιολογίες! Απολαύστε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας εύκολα και κυρίως... γρήγορα με τη φρυγανιέρα Russell Hobbs της σειράς Distinctions. Με ισχύ 1600W, βαθύτερες και πιο πλατιές υποδοχές, ρυθμιστή ψησίματος και αντίστροφη μέτρηση προετοιμασίας, έχετε πάντα φρυγανισμένο, λαχταριστό ψωμί, όπως ακριβώς το επιθυμείτε! Τώρα με τη φρυγανιέρα της σειράς Distinctions από τη Russell Hobbs μπορείτε όχι μόνο να αποψύξετε τα φραντζολάκια που έχετε καταψύξει, αλλά να ζεστάνετε και κρουασάν, τοποθετώντας την πρόσθετη σχάρα που διαθέτει. Το μοναδικό της design από ανοξείδωτο ατσάλι με γυαλιστερές λεπτομέρειες τιτανίου, θα «στολίσει» τον πάγκο σας και θα δώσει μία νότα πολυτέλειας στην κουζίνας σας!

Βραστήρας Russell Hobbs Distinctions


Στιλ και πρακτικότητα συνδυάζονται άψογα στον βραστήρα Russell Hobbs της σειράς Distinctions, βοηθώντας να κερδίσετε χρόνο μέσα στην κουζίνα. Διαθέτει αποσπώμενο καπάκι και ειδικό φίλτρο κατά του σχηματισμού αλάτων, ενώ μόλις 57 δευτερόλεπτα αρκούν για να βράσετε ένα φλυτζάνι νερό! Χάρη στην ισχύ των 2400W και την ευρύχωρη κανάτα 1,5 lt μπορείτε να ζεστάνετε μεγάλη ποσότητα νερού είτε για να φτιάξετε πολλά ροφήματα παράλληλα, είτε για να συμπληρώσετε στο φαγητό που ετοιμάζετε, χωρίς να χρειαστεί να διακόψετε τον βρασμό του.