Αν υπάρχει μία μέρα που συνδέεται με τον έρωτα, αυτή σίγουρα είναι του Αγίου Βαλεντίνου.Όσο και να μην το παραδεχόμαστε, οι περισσότεροι από εμάς, άνδρες και γυναίκες, θέλουμε κατά βάθος να ζήσουμε ένα ρομαντικό σκηνικό, μια στιγμή που θα μας ανανεώσει με το ταίρι μας ή μία μέρα που θα «σπάσει» τη ρουτίνα της καθημερινότητάς μας. 

Ένα δώρο πάντα αποτελεί την καλύτερη αφορμή, για να φέρουμε στην επιφάνεια τα πιο όμορφα συναισθήματά μας, γι' αυτό εμείς, έχουμε ετοιμάσει, ειδικά για την ημέρα των ερωτευμένων, 3+1 προτάσεις που θα λατρέψει ο/η αγαπημένος/η σας.

1. All-in-one Speaker της Crystal Audio

Με μοναδικό και κομψό σχεδιασμό, σε λευκό ή μαύρο χρώμα, το all-in-one ηχείο της Crystal Audio αποτελεί ένα ξεχωριστό δώρο για τον σύντροφό σας που επιζητά premium απόδοση στον ήχο. Η εμπειρία του gaming και της μουσικής αποκτά άλλες διαστάσεις, ενώ το home cinema θα γίνει η αγαπημένη κοινή σας συνήθεια. Χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, η τεχνολογία WiSound προσφέρει μοναδικές ακουστικές συγκινήσεις και συναρπαστικά ζωντανό, ισορροπημένο και 3D ήχο σε όλο τον χώρο. Μετατρέψτε το σπίτι σε κινηματογράφο και περάστε παρέα περισσότερο ποιοτικό χρόνο. Με έναν σμπάρο δύο τρυγόνια, δεν συμφωνείτε;


2. Σεσουάρ μαλλιών Dyson Supersonic

Αν η σύντροφός σας παραπονιέται για τις ατελείωτες ώρες που αφιερώνει στο styling των μαλλιών της, τότε φέρτε, εσείς, το «κομμωτήριο» στο σπίτι με το Dyson Supersonic. Εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές, προσφέρει γρήγορο στέγνωμα χωρίς υπερβολική θερμότητα, ενώ τα πέντε επαναστατικά μαγνητικά εξαρτήματα που διαθέτει είναι ειδικά σχεδιασμένα για να φορμάρουν κάθε τύπο μαλλιών. Επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερις μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων, μαύρο, φούξια και copper, και κάντε το δώρο στην αγαπημένη σας για να απολαμβάνει επαγγελματικό αποτέλεσμα 24 ώρες το 24άωρο.


3. Φωτογραφική μηχανή Polaroid Now+

Οι στιγμές περνούν αλλά οι φωτογραφίες μένουν για πάντα. Η Polaroid Now+ είναι το πιο όμορφο δώρο για εκείνο τον σύντροφο που επιδιώκει να κρατάει τις πολύτιμες στιγμές της ζωής σας για πάντα ζωντανές. Η εξελιγμένη τεχνολογία της σε συνδυασμό με τη στιλάτη εμφάνισή της (διατίθεται σε μαύρο και μπλε), την καθιστούν ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή σε όσους αγαπούν τις instant φωτογραφίες. Εξάλλου, τίποτα δεν διαρκεί περισσότερο από τις φωτογραφίες (και την αγάπη)!


4. Ασύρματο ισιωτικό μαλλιών Dyson Corrale

Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει πάντα χτενισμένα και περιποιημένα μαλλιά όπου κι αν βρίσκεται και μάλιστα προφυλάσσοντας τα από τη θερμότητα; Για τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, πρωτοτυπήστε και κάντε ένα δώρο στη σύντροφό σας που, κυριολεκτικά, θα της λύσει τα χέρια. Το ασύρματο ισιωτικό μαλλιών Dyson Corrale είναι ιδανικό για να έχετε ίσια, λεία, λαμπερά μαλλιά και εκπληκτικές μπούκλες. Επίσης, προσφέρει μέχρι 30 λεπτά styling χωρίς καλώδιο και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Οι εύκαμπτες πλάκες από κράμα χαλκού και μαγγανίου αγκαλιάζουν τα μαλλιά προσφέροντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με μειωμένη εξάρτηση από τη θερμότητα. Σε μοβ ή φούξια απόχρωση, είναι ένα δώρο που η αγαπημένη σας θα ευχαριστηθεί όσο τίποτα άλλο.