Η φωτογραφική μηχανή mirrorless Z 50 και ο φακός Noct της Nikon λαμβάνουν αυτή την περιζήτητη διάκριση.

Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δύο από τα προϊόντα της βραβεύτηκαν με το " Red Dot Award for Product Design" το 2020. Η Nikon Z 50, το πιο πρόσφατο προϊόν στην κατηγορία mirrorless και ο φακός NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct, απέσπασαν αυτό το περιζήτητο βραβείο, καθώς εντυπωσίασαν μια διεθνή επιτροπή ειδικών που έκριναν τα προϊόντα σε τομείς όπως καινοτομία, λειτουργικότητα, εργονομία και ανθεκτικότητα.

 

Nikon Z 50

Η Z 50 είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή mirrorless της Nikon με φορμά DX και έχει κληρονομήσει τη σχεδίαση, τη λειτουργία και την αξιοπιστία της από τη Nikon Z 7 και τη Nikon Z 6. Προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας, η Z 50 της Nikon αποτυπώνει φωτογραφίες και video 4K με τέλεια εστίαση που είναι πλούσια σε λεπτομέρειες, βάθος και χρώμα. Ιδανικό για τη λήψη πορτραίτων, το compact, ελαφρύ και ανθεκτικό σώμα της την κάνει να ξεχωρίζει.

 

NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct

Ο φακός NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct είναι ένας εμβληματικός φακός για τις φωτογραφικές μηχανές mirrorless. Με τον κλασικό σχεδιασμό του Noct μοντούρας F και την επαναστατική οπτική σχεδίασή του, αυτός ο ιδιαίτερος φακός εξασφαλίζει κορυφαίες νέες δυνατότητες στον χαμηλό φωτισμό. Αυτός ο απίστευτα ευέλικτος φακός χρησιμοποιεί το εξαιρετικά ευρύ διάφραγμα και την εστιακή του απόσταση για να δημιουργεί ευκρινείς και ομαλές εικόνες.

 

Το Red Dot Design Award είναι ένας διεθνής διαγωνισμός σχεδίασης που λαμβάνει περισσότερες από 6.500 συμμετοχές από 60 διαφορετικές χώρες. Τα βραβευμένα σχέδια περιλαμβάνονται στα μουσεία Red Dot Design Museums σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα προϊόντα της Nikon θα εκτίθενται στο Έσεν της Γερμανίας από τις 22 Ιουνίου 2020.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία Red Dot Design Awards επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.red-dot.org/

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.nikon.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/NikonGR και στο Instagram: @nikongreece