Έξι από τα προϊόντα της Nikon βραβεύτηκαν με το “Red Dot Award: Product Design 2017”.

Η Nikon, η θυγατρική της εταιρεία Nikon Vision Co., Ltd. και η εταιρεία με αναλογική συμμετοχή Nikon-Trimble Co. Ltd. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι έξι από τα προϊόντα τους βραβεύτηκαν με το “Red Dot Award: Product Design 2017”, το οποίο απονέμεται υπό την αιγίδα του γερμανικού Design Zentrum Nordrhein Westfalen, με την KeyMission 360 να επιλέγεται ως “Best of the Best” (Καλύτερη όλων).

Ο παγκοσμίου φήμης διαγωνισμός σχεδίασης, τα βραβεία Red Dot Design Awards, μετρά πάνω από 60 χρόνια ζωής. Κάθε χρόνο, μια κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων αξιολογεί νέα προϊόντα, απονέμοντας τη σφραγίδα υψηλής ποιότητας για βέλτιστη σχεδίαση και καινοτομία στα προϊόντα της χρονιάς που ξεχώρισαν. Ο διαγωνισμός “Red Dot Award: Product Design 2017” έλαβε φέτος πάνω από 5.500 συμμετοχές από 54 χώρες. Τα φετινά βραβευμένα προϊόντα θα παρουσιαστούν σε μια ειδική έκθεση που θα διαρκέσει από τις 4 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου 2017 στο Red Dot Design Museum στο Έσσεν της Γερμανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία Red Dot Design Awards, επισκεφτείτε τη τοποθεσία Red Dot Online στο web: http://en.red-dot.org/

Τα βραβεία καλύπτουν προϊόντα στον τομέα της φωτογραφίας και της απεικόνισης που κυκλοφόρησαν από την 1η Απριλίου 2016 έως την 31η Μαρτίου 2017 σε διάφορες κατηγορίες και επιλέγονται βάσει ψηφοφορίας από εκδότες φημισμένων περιοδικών για φωτογραφικές μηχανές και προϊόντα απεικόνισης σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ “BEST OF THE BEST” - KEYMISSION 360

Δήλωση της επιτροπής: “Η compact σχεδίαση της KeyMission 360 είναι η ενσάρκωση της κλασικής ποιότητας της Nikon. Η ιδιαίτερη σχεδίασή της συλλαμβάνει τη λειτουργικότητα με μια απλή και εύκολα κατανοητή προσέγγιση. Τέλεια μελετημένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας 360 μοιρών και είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα εικόνας και φακό NIKKOR τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος. Αυτή η φωτογραφική μηχανή δράσης είναι συναρπαστική με εξελιγμένες λειτουργίες για απαιτητικά σενάρια εγγραφής.”

ΤΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “RED DOT AWARD: PRODUCT DESIGN 2017”

KeyMission 80: “Με την εξαιρετική σταθερότητά της και το compact και εύχρηστο μέγεθός της, η KeyMission 80 ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των χρηστών της για ευέλικτη εφαρμογή.”

Κιάλια MONARCH HG: “Εξαιρετικό οπτικό σύστημα με απίστευτη ευκρίνεια, ευρύ οπτικό πεδίο και απλό και άνετο χειρισμό που καθιστούν τα κιάλια Monarch HG 8x42/10x42 την κορυφαία επιλογή.”

 

Κιάλια PROSTAFF 3S : “Τα κιάλια Prostaff 3S 8x42/10x42 συγκεντρώνουν υψηλή βαθμολογία με την εξαιρετική τεχνολογία φακού για απαράμιλλη ευκρίνεια, καθώς και για την απλή και σταθερή φιλικότητά τους για τον χρήστη.”

Τηλέμετρα laser COOLSHOT 80i VR/COOLSHOT 80 VR για γκολφ: “Η σχεδίαση αυτών των τηλεμέτρων laser συνδυάζει τεχνολογία μέτρησης ακριβείας με την εργονομική χρηστικότητα μιας εύχρηστης μονάδας σε μια επιτυχημένη συσκευή.”

Λύση ψηφιακής απεικόνισης Nivo-i: “Το Nivo-i είναι η ενσάρκωση μιας νέας γενιάς ψηφιακής τεχνολογίας μέτρησης. Χάρη στο δυναμικό, αψιδωτό προφίλ προς τα μπροστά και τον χαρακτηριστικό συνδυασμό χρωμάτων, διαθέτει ξεχωριστή εμφάνιση.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.nikon.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/NikonGR και στο Instagram: @nikongreece