Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πόδια, πρόσωπο, μπικίνι και μασχάλες;  Όχι πια!

Αν βαρεθήκατε τα ξυραφάκια, σας κούρασαν οι συνεδρίες laser και σας εξάντλησε το κερί, τότε μία είναι η λύση: Η μηχανή αποτρίχωσης! Πρόκειται για την πιο διαδεδομένη μέθοδο αποτρίχωσης στο σπίτι που εγγυάται διάρκεια και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πάμε, όμως, να δούμε πιο αναλυτικά γιατί αξίζει να την επιλέξετε...

- Η αποτρίχωση με μηχανή εξασθενεί σταδιακά την τρίχα και προσφέρει απαλότητα στην επιδερμίδα που διαρκεί έως και 4 εβδομάδες.

- Σε αντίθεση  με το laser, δεν απαιτεί χρόνο πριν την εφαρμογή. Ακόμη και για την αποτρίχωση με κερί, πρέπει να περιμένετε κάποια λεπτά ώστε το κερί να αποκτήσει τη σωστή θερμοκρασία. Μία μηχανή αποτρίχωσης, αρκεί να είναι φορτισμένη και... έτοιμη για χρήση!

- Η αποτριχωτική μηχανή πάει παντού! Απλά τη βάζετε στη βαλίτσα σας και την έχετε μαζί σας σε κάθε σας ταξίδι και σε κάθε σας εξόρμηση.

-  Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για διαθέσιμα ραντεβού σε ιατρεία και ινστιτούτα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που έχει περισσότερη κίνηση.

-  Με τη μηχανή αποτρίχωσης δεν υπάρχει κίνδυνος να κοπείτε, όπως, πολύ συχνά, συμβαίνει στην αποτρίχωση με ξυραφάκι.

- Είναι κατάλληλη μέθοδος αποτρίχωσης και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς οι τσιμπίδες που διαθέτουν οι σύγχρονες μηχανές τραβούν μόνο τις τρίχες, δίχως να τραβούν το δέρμα.

- Πλέον, μπορείτε να βρείτε συσκευές αποτρίχωσης για όλα τα βαλάντια. Οι τιμές είναι προσιτές και η απόσβεση των χρημάτων σας γίνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Με τις νέες τεχνολογίες, οι μηχανές αποτρίχωσης που σας προσφέρουμε, αιχμαλωτίζουν απίστευτα κοντά στη ρίζα τις τρίχες, χωρίς κενά, πολλά περάσματα και προσπάθεια, κάνοντας τη διαδικασία λιγότερο επώδυνη. Επιλέξτε ανάλογα με τις ανάγκες σας, την καταλληλότερη και πείτε αντίο στις τρίχες!

Tips για τέλεια αποτρίχωση με μηχανή

Και φυσικά μην ξεχνάτε! Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη δεξιοτεχνία για το ιδανικό αποτέλεσμα, ωστόσο μερικά tips μπορούν να απογειώσουν την εμπειρία σας. Για παράδειγμα, αν κάνετε χρήση της αποτριχωτικής μηχανής μετά από ένα ζεστό μπάνιο, η αποτρίχωση είναι πολύ πιο εύκολη και ανώδυνη, διότι οι πόροι σας είναι ανοιχτοί. Μία απολέπιση είτε με κρέμα είτε με γάντι πριν, βοηθάει, επίσης, σημαντικά σε μια αποτελεσματική αποτρίχωση και μειώνει τον κίνδυνο της ανάπτυξης των τριχών προς τα μέσα.  Αφού ολοκληρώσετε την αποτρίχωσή σας, μην παραμελήσετε να απλώσετε μια ενυδατική κρέμα σώματος, θα δώσει το τέλειο βελούδινο αποτέλεσμα που θέλετε!