Οι διακοπές του Πάσχα πλησιάζουν και πολλοί από εμάς προετοιμάζουμε ήδη τις αποδράσεις μας για λίγες ημέρες ξεκούρασης σε κάποιο γραφικό χωριό της Ελλάδας ή σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας. Πρώτο βήμα λοιπόν, τα απαραίτητα που πρέπει να έχουμε μαζί μας. Όσον αφορά τα αξεσουάρ τεχνολογίας, εμείς φροντίσαμε και φτιάξαμε μία λίστα ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες της περίστασης, για να μην νιώσετε ούτε στιγμή ότι σας λείπει κάτι!

Φορητά Ηχεία

Το Πάσχα θέλει εξοχή, φαΐ, αγαπημένους ανθρώπους και μουσική! Κάντε τις διακοπές σας απολαυστικότερες και το πασχαλινό σας τραπέζι πιο διασκεδαστικό με τα φορητά ηχεία Sonos. Με ασύρματη σύνδεση Bluetooth μπορείτε να μεταδώσετε τα αποθηκευμένα τραγούδια του smartphone σας ή του tablet σας απευθείας στο ηχείο χωρίς καλώδια και ταλαιπωρία. Ανθεκτικά και αναβαθμισμένα, τα φορητά ηχεία μας, υπόσχονται να γεμίσουν τον χώρο σας με μουσική, διασκέδαση και πολλές αξέχαστες στιγμές!

Θήκες για φωτογραφικές μηχανές 

Διακοπές χωρίς φωτογραφική μηχανή γίνεται; Δεν γίνεται! Για να αποφύγετε, ωστόσο, τις δυσάρεστες εκπλήξεις και τα ανεπιθύμητα «τσουγκρίσματα», φροντίστε να μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και την κατάλληλη θήκη. Για αποθήκευση και προστασία μιας κάμερας compact, DSLR ή mirrorless, επιλέξετε τη  Case Logic Viso Small Camera Bag και μείνετε ήσυχοι. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο επαγγελματικό, τότε προτιμήστε το κομψό σακίδιο Case Logic DCB309K που συνδυάζει πρακτικότητα, άνεση και στιλ με άφθονη οργάνωση για κάμερα DSLR, drone και αξεσουάρ.

Τσάντες laptop 

Μία τσάντα που εγγυάται την ασφάλεια του laptop σας είναι το απόλυτο must have αξεσουάρ σε κάθε σας ταξίδι. Σχεδιασμένες για να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, οι τσάντες μας για laptop, είναι ιδανικές για να μεταφέρουν με ευκολία, άνεση και ασφάλεια το laptop σας, τους φορτιστές και όχι μόνο! Προσφέρουμε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Φορτιστές αυτοκινήτου

Αν υπάρχει ένα αξεσουάρ τεχνολογίας που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σας ταξίδι, τότε αυτό είναι σίγουρα... ο φορτιστής αυτοκινήτου! Ανάλογα με τις ανάγκες σας και το κινητό σας τηλέφωνο, επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη γκάμα φορτιστών αυτοκινήτων που σας προσφέρουμε για να μην ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία όπου και αν βρίσκεστε!

Powerbanks

Αν θέλετε ένα gadget για να το παίρνετε παντού και να μη ξεμένετε ποτέ από μπαταρία, τότε αυτό είναι το power bank Essence της Cellular Line. Σε τρία μοναδικά χρώματα, μαύρο, γαλάζιο ή ροζ είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε συσκευή θέλετε να φορτίσετε ενσύρματα. Αν πάλι προτιμάτε την ασύρματη φόρτιση, τότε το Power Bank Wireless Magsafe 5000 της cellular line θα σας λύσει τα χέρια!

Travel bags

Μια τσάντα με μεγάλη χωρητικότητα είναι αυτό που χρειαζόμαστε οι περισσότεροι από εμάς στις πασχαλινές μας διακοπές. Συνδυάστε στιλ και άνεση με τις τσάντες ταξιδιού Chasm Duffel της Thule. Σε μαύρο, λαδί, μπλε ή φυστικί, οι αδιάβροχες αυτές τσάντες προσφέρουν τη δυνατότητα εύκολης εναλλαγής σε backpack και σας διασφαλίζουν πως αν και μακριά από την άνεση του σπιτιού σας, θα έχετε πάνω σας ό,τι χρειάζεστε!