• NIKON Z 6 Body + NIKON XQD CARD 64GB

NIKON Z 6 Body + NIKON XQD CARD 64GB

Εμπνευση είναι αυτό που ορίζετε εσείς




Το δικό σας όραμα. Η δική σας φωνή.

Φέρτε τις ιδέες σας στο προσκήνιο. Όταν έχετε έναν γρήγορο αισθητήρα πλήρους κάδρου για τις λήψεις σας, έχετε την ισχύ για να αφήσετε το στίγμα σας.



Ευκρίνεια σε κάθε σημείο

Ο αισθητήρας CMOS πλήρους κάδρου 24,5 MP με οπίσθιο φωτισμό και AF εστιακού επιπέδου αποτυπώνει εικόνες μοναδικής ευκρίνειας με πλούσιες λεπτομέρειες.



Κάτι περισσότερο από γρήγορος

Ο απίστευτα γρήγορος επεξεργαστής εικόνας EXPEED 6 προσφέρει εικόνες με χαμηλά επίπεδα θορύβου και εντυπωσιακό δυναμικό εύρος σε υψηλές και χαμηλές τιμές ISO.


Μεγάλη μοντούρα. Μεγάλη επίδραση.

Η ευρεία διάμετρος της μοντούρας 55 mm σημαίνει ότι η φωτογραφική μηχανή της σειράς Z προσλαμβάνει περισσότερο φως. Τα μόλις 16 mm μεταξύ της μοντούρας και του αισθητήρα εικόνας πλήρους κάδρου της φωτογραφικής μηχανής σημαίνουν ότι φτάνει περισσότερο φως στον αισθητήρα.



100–51200 ISO. Εμπνευσμένη, ακόμη και αφού πέσει το σκοτάδι.

Από σκηνές πόλης στις 3 π.μ. μέχρι τα πορτραίτα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, έχετε την ελευθερία που χρειάζεται για να αποτυπώνετε λεπτομέρειες στο σκοτάδι.



Εκείνο το βλέμμα. Εκείνη η στιγμή.

Με τη λειτουργία AF ανίχνευσης ματιών, η φωτογραφική μηχανή Nikon Z μπορεί να κλειδώσει στο μάτι του θέματός σας, είτε είναι μόνο του, είτε ένα πρόσωπο μέσα στο πλήθος. Επιλέγετε σε ποιο μάτι θέλετε να εστιάσετε από τον πολυ-επιλογέα και η φωτογραφική μηχανή διατηρεί την εστίαση ακόμη και εάν το μάτι δεν φαίνεται για λίγο.



Ευρεία δημιουργία

Διατηρήστε την ευκρίνεια με εξαιρετικά ευρεία κάλυψη αυτόματης εστίασης (AF) στο 90% του κάδρου. Σε συνδυασμό με την απίστευτη ισχύ εστίασης των φακών με μοντούρα Z της Nikon, θα ανιχνεύονται εύκολα ακόμη και θέματα που βρίσκονται στην άκρη του κάδρου. Επίσης, η κατακόρυφη λήψη είναι απίστευτα ακριβής.



Ελεύθερη εστίαση
Το σύστημα AF εντοπίζει την κίνηση στη στιγμή. Ακόμη και μικρά ή γρήγορα κινούμενα θέματα παρακολουθούνται με απόλυτη ακρίβεια υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία «Σημειακή AF» για να εστιάσετε στις παραμικρές λεπτομέρειες.


Μέσα στο φως
Η μέτρηση έκθεσης έως -4 EV είναι διαθέσιμη κατά τη λήψη με φακό που έχει μέγιστο διάφραγμα f/2 ή ταχύτερο. Βρείτε αποχρώσεις στη σκιά. Εστιάστε σε λεπτομέρειες, ακόμη και με μοναδικό φωτισμό το σεληνόφως.


Αποτυπώστε την έκφραση
Ένας έξυπνος επεξεργαστής AF ανίχνευσης προσώπου ανιχνεύει και συγκρατεί τα πρόσωπα. Εκείνο το βλέμμα. Εκείνη την έκφραση. Είναι δική σας – ακόμη και όταν κάποιος κινείται γρήγορα.


Εύκολη παρακολούθηση θέματος

Μερικές φορές συμβαίνουν πολλά ταυτόχρονα. Επομένως είναι απαραίτητο να μπορείτε να μεταφέρετε την προσοχή σας από το ένα κινούμενο θέμα στο άλλο μέσα στο κάδρο σας. Αλλά και να μπορείτε αν θέλετε να σταθεροποιήσετε την παρακολούθηση εστίασης σε ένα θέμα μόνο, χωρίς να επηρεάζεται από τα άλλα. Προσαρμόστε τα κουμπιά Fn της φωτογραφικής μηχανής ή του φακού ώστε να μπορείτε να ενεργοποιείτε την παρακολούθηση θέματος στη λειτουργία AF αυτόματης επιλογής περιοχής κάθε φορά που τη χρειάζεστε, για μια εμπειρία λειτουργίας παρόμοια με αυτή των DSLR.





4K VIDEO | ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ | ISO 51200

Ψηφιακή μηχανή με εναλλασσόμενους φακούς, αισθητήρας, CMOS 24,5 megapixels, FX, συμβατή με τους φακούς F mount με τoν προσαρμογέα μοντούρας FTZ, ISO 100-51200 με δυνατότητα επέκτασης (50-204800). Δέχεται κάρτα (XQD)
Δυνατότητα λήψης 12 καρέ ανα δευτερόλεπτο, κάλυψη κάδρου σκοπεύτρου περίπου 100% (κάθετα / οριζόντια). Ανακλινόμενη οθόνη 3,2" TFT-LCD με ευαισθησία αφής και ευρείας γωνίας. Προβολής 170° (2100 k-dot) φωτεινότητας 11 επιπέδων. Μέγιστη ταχύτητα κλείστρου 1/8000 δευτερόλεπτα και συγχρονισμό φλάς 1/200 δευτερόλεπτα.
Αυτόματη εστίαση (AF): Λειτουργία AF ενός καρέ (AF-S), συνεχής λειτουργία AF (AF-C), διαρκής AF, 273 (AF μονού σημείου) -3 έως +1 EV σε βήματα του 1/3 ή 1/2 EV στις λειτουργίες P, S, A και M. Μέτρηση matrix, Κεντροβαρής μέτρηση, Σημειακή μέτρηση Τime-lapse video, ηλεκτρονική απόσβεση κραδασμών 



Λειτουργίες:
- Mirrorless Reinvented (Moντούρα Z με μεγαλύτερη διάμετρο για καλύτερη οπτική απόδοση)

- Aνθεκτικό και ταυτόχρονα ελαφρύ σώμα από κράμα μαγνησίου
- 273 σημεία αυτόματης εστίασης (ανίχνευση φάσης, σε AF μονού σημείου)
- Video 4K UHD (3840X2160) / 30p
- Γρηγορός επεξεργαστης EXPEED 6

- ISO 100-51200 με δυνατότητα επέκτασης (50-204800)
- 12 καρέ το δευτερόλεπτο

- Ανακλινόμενη οθόνη 3.2'' TFT LCD με ευαισθησία αφής, με οπτική γωνία 170°, φωτεινότητας 11 επιπέδων
- Ελεγχος εστίασης με την αφή
- Time-lapse 4K και 8K με ομαλές μεταβάσεις έκθεσης
- Δυνατότητα προσαρμογέα μοντούρας FTZ για τους υπάρχοντες φακούς NIKKOR με μοντούρα F
- Συμβατότητα με ασύρματο πομπό WT-7/ Μικρόφωνο ME-W1/ Ντεκλασέρ MC - DC 2
- Ενσωματωμένο Wi-Fi
- Δυνατότητα αργής κίνησης με video Full HD με πλούσιες λεπτομέρειες έως 120p.
- Μεγάλο και ευκρινές ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) OLED
- Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μηχανικό κλείστρο κατακόρυφου εστιακού επιπέδου
- Ενσωματωμένο ενεργό D-Lighting που εξισορροπεί τα φώτα και τις σκιές σε σκηνές με υψηλή αντίθεση.
- Βάρος 674 g


Περιλαμβάνονται στην συσκευασία:
Καπάκι σώματος BF-N1, ελαστικό προσοφθάμλιο DK-29 (διατίθεται συνδεδεμένο με τη φωτογραφική μηχανή), επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με κάλυμμα ακροδεκτών EN-EL15b, φορτιστής μπαταρίας MH-25a, λουρί AN DC 19 κλιπ καλωδίου HDMI/USB, καλώδιο USB UC-E24, κάλυμμα πεδίλου εξαρτημάτων BS-1.




EISA AWARD 2019-2020 REDDOT AWARD 2019 TIPA AWARD 2019





Χαρακτηριστικά
Ανάλυση24,5 MP
ISO100 - 51200
Video (Ανάλυση)4K UHD
FPS12
Wi-Fi®
Σκόπευτρο

NIKON Z 6 Body + NIKON XQD CARD 64GB

  • Κατασκευαστής: NIKON
  • Κωδικός Προϊόντος: 20001-1372340
  • Κωδικός Barcode: 4960759906861
  • Κωδικός Κατασκευαστή: VOA022BE
  • Συσκευασία Προϊόντος: 1 τεμ

Σχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: 20001-1372340