NIKON D500 Body + AF-S DX 16-80VR

NIKON D500 Body + AF-S DX 16-80VR 10 FPS / ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ / ISO 1640000 Ισχύς κορυφαίου μοντέλου -ευελιξία DX. Διευρύνετε τα όρια με την D500. Ως μικρότερη εκδοχή της D5, του κορυφαίου μοντέλου τ...
  • Κωδικός Προϊόντος: 137198
  • Κωδικός Barcode: 18208947263
  • Κωδικός Κατασκευαστή: VBA480K001
  • Συσκευασία Προϊόντος: 4 τεμ
  Περιγραφή

  NIKON D500 Body + AF-S DX 16-80VR

  10 FPS / ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ / ISO 1640000

  Ισχύς κορυφαίου μοντέλου -ευελιξία DX.

  Διευρύνετε τα όρια με την D500. Ως μικρότερη εκδοχή της D5, του κορυφαίου μοντέλου της Nikon στο φορμά FX, η D500 εξασφαλίζει μοναδική δύναμη και ακρίβεια. Το σύστημα αυτόματης εστίασης νέας γενιάς με 153 σημεία της Nikon εξασφαλίζει εντυπωσιακά ευρεία κάλυψη. Οι νέοι αισθητήρες εικόνας και μέτρησης αποδίδουν εντυπωσιακή ακρίβεια στην αναγνώριση θεμάτων και στις λεπτομέρειες. Μπορείτε να πραγματοποιείτε λήψεις σε ταχύτητες έως 10 fps, ενώ η προσωρινή εσωτερική μνήμη υψηλής απόδοσης δίνει τη δυνατότητα αποτύπωσης έως και 200 φωτογραφιών NEF (RAW) σε μία ριπή υψηλής ταχύτητας. Αυτός ο συνδυασμός δίνει τη δυνατότητα λήψης με μέγιστη ποιότητα εικόνας για 20 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, για video που κόβουν την ανάσα, η λειτουργία D-Movie δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα εγγραφής video ποιότητας 4K/UHD στη φωτογραφική μηχανή, με διάρκεια έως 29 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα

   

  Κορυφαία απόδοση AF: μοναδική ακρίβεια

  Εξοπλισμένη με το ίδιο σύστημα AF με αυτό της D5, του κορυφαίου μοντέλου με φορμά FX της Nikon, η D500 εξασφαλίζει δυνατότητες εστίασης με απόλυτη ακρίβεια, ακόμη και σε σχεδόν σκοτάδι. Με 153 σημεία εστίασης και 99 αισθητήρες σταυροειδούς διάταξης (cross-type), αυτό το ασύλληπτο σύστημα AF έχει ανεπανάληπτη απόδοση με κάλυψη για σχεδόν το συνολικό πλάτος κάδρου του σκοπεύτρου. Η ευαισθησία αυτόματης εστίασης μέχρι και τα -4 EV στο κεντρικό σημείο και -3 EV (ISO 100, 20 ºC/68 ºF) σε όλα τα άλλα σημεία, εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η παρακολούθηση μικρών θεμάτων που κινούνται γρήγορα μπορεί να γίνει πλέον με ένα νέο επίπεδο ακρίβειας και εντοπίζονται εύκολα τα θέματα που βρίσκονται στο άκρο του κάδρου. Στη ρύθμιση «Συνεχής AF», το σύστημα μπορεί να διαμορφωθεί σε όλες τις ρυθμίσεις κάλυψης 153, 72 ή 25 σημείων. Και τα 153 σημεία εστίασης είναι συμβατά με τους φακούς AF NIKKOR με ανοικτό διάφραγμα f/5,6 ή ταχύτερο ενώ τα 15 κεντρικά σημεία εστίασης συνεργάζονται με ταχύτητα ωφέλιμου διαφράγματος f/8.

   

  Πετύχετε ακριβώς τη λήψη που θέλετε: ισχυρός αισθητήρας μέτρησης και αισθητήρας εικόνας

  Είτε φωτογραφίζετε μια λεοπάρδαλη που τρέχει, είτε μια συναρπαστική στιγμή σε ένα πρωτάθλημα extreme sport, με την D500, η λήψη είναι εγγυημένη. Και όχι μια οποιαδήποτε λήψη. Ο εντελώς νέος αισθητήρας εικόνας CMOS 20,9 MP με φορμά DX και ο αισθητήρας μέτρησης RGB 180K-pixel αποδίδουν εντυπωσιακή ακρίβεια στην αναγνώριση θεμάτων και τις λεπτομέρειες της εικόνας με ομαλές διαβαθμίσεις τόνων. Η D500 περιλαμβάνει επίσης οθόνη αφής LCD 8,0 cm (3.2 in.), 2.359k-dot με δυνατότητα κλίσης, χάρη στην οποία έχετε τη δυνατότητα λήψης από υψηλές ή χαμηλές γωνίες. Μπορείτε εύκολα να πραγματοποιείτε κύλιση και να επιλέγετε τις κύριες εικόνες καθώς και να εισαγάγετε απευθείας πληροφορίες όπως όνομα δημιουργού, τοποθεσία, δίκτυο, IPTC και στοιχεία copyright. Μπορείτε να τραβήξετε video σε λειτουργία Ζωντανής προβολής και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αφής για να ορίσετε το σημείο εστίασης, να πατήσετε το κουμπί λήψης και να εξασφαλίσετε προεπιλεγμένα δεδομένα σημειακής ισορροπίας λευκού, με βάση την επιλεγμένη περιοχή εντός του κάδρου. Για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο, το Picture Control 2.0 διευκολύνει τον ορισμό παραμέτρων είτε πραγματοποιείτε λήψη φωτογραφιών, είτε video. Διευκολύνετε την επεξεργασία μετά τη λήψη έχοντας επιλέξει πριν τη ρύθμιση «Ισοβαρές» για μέγιστο δυναμικό εύρος και βελτιστοποιήστε την απόδοση των λεπτομερειών με τη ρύθμιση «Διαύγεια».

   

  Δεν φοβάται το σκοτάδι: πετύχετε λήψεις που οι άλλοι ούτε καν βλέπουν

  Οι δύσκολες συνθήκες φωτισμού δεν πτοούν την D500. Χάρη στο εξαιρετικά εκτενές εύρος ISO που διαθέτει, αυτή η φωτογραφική μηχανή ανοίγει νέες προοπτικές λήψης σε σκοτεινές συνθήκες και χειρίζεται εξαιρετικά καλά τα τονισμένα σημεία. Ο νέος μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας EXPEED 5 της Nikon εξασφαλίζει μοναδικά υψηλή ποιότητα εικόνας στο σύνολο του τυπικού εύρους ISO από 100 έως 51200. Ο θόρυβος στη βέλτιστη ποιότητα έχει μειωθεί σημαντικά και ακόμη και οι κροπαρισμένες εικόνες που έχουν τραβηχτεί σε υψηλές τιμές ISO διατηρούν την ποιότητά τους. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε το εύρος ISO προς τα κάτω στο ισοδύναμο ISO 50 στη ρύθμιση Lo 1 ή στο απίστευτα υψηλό ισοδύναμο ISO 1640000 στη ρύθμιση Hi 5. Σε συνδυασμό με το σύστημα AF της φωτογραφικής μηχανής, το οποίο αποδίδει σε σχεδόν σκοτάδι (-4 EV στο κεντρικό σημείο), η ρύθμιση Hi 5 σάς δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε λήψεις σε συνθήκες που ενδεχομένως ούτε καν να επιχειρούσατε πριν. Αυτές οι απίστευτα υψηλές τιμές ISO που δίνουν τη δυνατότητα αποτύπωσης έγχρωμων εικόνων χωρίς φλας, είναι επίσης κατάλληλες για ειδική χρήση σε εφαρμογές παρακολούθησης ή ασφάλειας.

   

  Κινηματογραφική απόδοση 4K/UHD

  Καθώς είναι η πρώτη D-SLR της Nikon με φορμά DX με δυνατότητα εγγραφής video υψηλής ανάλυσης 4K/UHD στη φωτογραφική μηχανή, η D500 εξασφαλίζει ένα νέο επίπεδο ευελιξίας για τη δημιουργία video. Μπορείτε να τραβήξετε video 4K/UHD (3.840x2.160 pixel) διάρκειας έως 29 λεπτών και 59 δευτερολέπτων, σε 30p/25p/24p με εγγενές κροπάρισμα σε κάθε pixel, αποδίδοντας τη μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας. Κατά τη λήψη video Full HD (1080p), μπορείτε να επιλέξετε ταχύτητες καρέ 50p/60p σε πολλές μορφές κροπαρίσματος του αισθητήρα, συμπεριλαμβανομένου του εγγενούς κροπαρίσματος pixel Full HD. Το σύστημα ηλεκτρονικής απόσβεσης κραδασμών (e-VR) της Nikon μειώνει ουσιαστικά τις επιπτώσεις από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής κατά τη λήψη video Full HD στο χέρι. Κατά τη λήψη video σε λειτουργία M, η ευαισθησία για όλες τις αναλύσεις video και τις λειτουργίες κροπαρίσματος μπορεί να οριστεί από το ISO 100 σε όλες τις τιμές έως και το Hi 5. Η ρύθμιση Αυτόματο ISO επιτρέπει επίσης τη χρήση τιμής ISO 200 έως Hi 5 και σας επιτρέπει να ορίσετε τις μέγιστες τιμές ISO που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Η φωτογραφική μηχανή παρέχει καθαρή έξοδο HDMI: ακόμη και video 4K/UHD μπορούν να εγγραφούν στην κάρτα μνήμης της φωτογραφικής μηχανής ή να εξαχθούν χωρίς συμπίεση στην έξοδο UHD με 8 bit 4:2:2 YCbCr. Η έξοδος HDMI είναι διαθέσιμη για όλες τις αναλύσεις video κατά την απομακρυσμένη λήψη. Τα άλλα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει είναι ενσωματωμένος περιοδικός χρονοδιακόπτης και λειτουργία time-lapse ποιότητας 4K/UHD.

   

  Φακοί NIKKOR: το πλεονέκτημα των τηλεφακών DX

  Οι θρυλικοί φακοί NIKKOR της Nikon εξασφαλίζουν απαράμιλλη διαύγεια και ευελιξία. Η D500 είναι συμβατή με την πλήρη σειρά φακών DX NIKKOR ενώ ο παράγοντας κροπαρίσματος 1,5x του αισθητήρα DX της φωτογραφικής μηχανής, εξασφαλίζει την εικόνα τηλεφακού κατά τις λήψεις με φακούς FX. Συνδυάστε την D500 με το φακό AF-S NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR και η γωνία προβολής στη ρύθμιση τηλεφακού θα είναι ισοδύναμη με αυτή μιας D-SLR με φορμά FX όπου έχει τοποθετηθεί τηλεφακός 600 mm. Σε σύγκριση με το συνδυασμό πλήρους κάδρου, έτσι μειώνεται το βάρος και το μήκος του εξοπλισμού τηλεφακού σας περίπου στο μισό, ένα σημαντικό πλεονέκτημα εάν σας ενδιαφέρει να ταξιδεύετε χωρίς πολλές αποσκευές. Μπορείτε πλέον να μπείτε στην καρδιά της δράσης ή να εστιάσετε ακριβώς στην άκρη μιας δυσπρόσιτης φωλιάς πουλιού, χωρίς να σας δυσκολεύουν τα θέματα χειρισμού που προκύπτουν με τη χρήση επαγγελματικών κιτ μεγαλύτερου βάρους.

   

  Φωτίζοντας τις σκιές

  Η μηχανή D500 είναι πλήρως συμβατή με το φημισμένο Σύστημα δημιουργικού φωτισμού (Creative Lighting system)/iTTL της Nikon καθώς και το νέο σύστημα που παρέχει η Nikon για προηγμένο ασύρματο φωτισμό με χειρισμό μέσω ραδιοσυχνότητας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε εύκολα με φλας Speedlight όπως το επαγγελματικό SB-910, το compact SB-700 ή το SB-5000, όπου χρησιμοποιείται τεχνολογία χειρισμού μέσω ραδιοσυχνότητας. Σε συνδυασμό με τον προαιρετικό πομποδέκτη WR-R10, η D500 μπορεί να ελέγχει και να ενεργοποιεί ασύρματα έως και έξι ομάδες μονάδων SB-5000 από κάποιο άλλο δωμάτιο, γύρω από γωνίες ή σε εξωτερικούς χώρους, κάτω από έντονο ηλιακό φως.

   

  Διατηρήστε τη φωτογραφική μηχανή συνδεδεμένη στις έξυπνες συσκευές σας με τη χρήση SnapBridge

  Η D500 είναι η πρώτη DSLR της Nikon με συμβατότητα SnapBridge. Αυτή η έξυπνη εφαρμογή της Nikon χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth Low Energy (BLE) για να διατηρεί μια μόνιμη σύνδεση χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής κι ενός smartphone ή tablet. Μπορείτε να συγχρονίζετε αυτόματα τις λήψεις με την έξυπνη συσκευή σας κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, χωρίς να αδειάζει η μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής. Οι εικόνες που συγχρονίζονται κατά τη λήψη αλλάζουν σε μέγεθος 1.920 x 1.080 pixel, το οποίο είναι ιδανικό για την αποθήκευση σε smartphone καθώς και σε κοινωνικά μέσα. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε βασικές λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής από την έξυπνη συσκευή σας και να προσθέτετε εύκολα ετικέτες γεωγραφικών πληροφοριών στις φωτογραφίες σας. Παράλληλα, κατά τα ταξίδια σας, σε κάθε νέο μέρος, το SnapBridge ενημερώνει αυτόματα τη φωτογραφική μηχανή με την τοπική ώρα και την ώρα UTC (Συντονισμένη παγκόσμια ώρα) μέσω των πληροφοριών GPS της έξυπνης συσκευής σας. Εξασφαλίζετε φωτογραφίες με σωστή σειρά ημερομηνίας και ώρας, όσες ζώνες ώρας κι αν περάσετε. Ταυτόχρονα, χάρη στην ενσωματωμένη δυνατότητα Near Field Communication (NFC) της D500, γίνεται εύκολα η πρώτη σύνδεση της φωτογραφικής με την έξυπνη συσκευή προκειμένου να ενεργοποιηθεί για πρώτη φορά το SnapBridge.​

   

  Βάρος Body: 860 γρ.

   

  VIDEO
  PHOTOS
  DOCUMENTS
  SPECIFICATIONS

  Λειτουργικά Cookie

  Αυτά τα cookie είναι απαραίτητα για βασικές λειτουργίες της τοποθεσίας και συνεπώς χρησιμοποιούνται όταν επισκέπτεστε τις τοποθεσίες μας στο web. Αυτά τα cookie θυμούνται τις προτιμήσεις σας κατά τη χρήση των τοποθεσιών μας στο web. Χρησιμοποιούνται επίσης για να διανείμουν το φορτίο στους διακομιστές μας, προκειμένου η τοποθεσία να διατηρείται διαθέσιμη, καθώς και για σκοπούς ασφαλείας. Δεν χρειάζεται η συναίνεσή σας για τα λειτουργικά cookie, τα οποία αφορούν τη βασική λειτουργία των τοποθεσιών web και έχουν περιορισμένες ή καθόλου συνέπειες για το απόρρητο των στοιχείων σας.

  Cookie Αναλυτικών δεδομένων

  Αυτά τα cookie χρησιμοποιούνται για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τις τοποθεσίες web της Δ. & Ι. Δαμκαλίδης, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για τις σελίδες με τις περισσότερες επισκέψεις και τον αριθμό των μηνυμάτων σφάλματος που εμφανίζονται. Συλλέγουμε στατιστικά για τους χρήστες των τοποθεσιών μας με cookie αναλυτικών δεδομένων. Αυτά τα cookie βοηθούν τη Nikon να βελτιώσει τις τοποθεσίες της στο web.

  Cookie Marketing

  Αυτά τα cookie τοποθετούνται συνήθως στις τοποθεσίες της Δ. & Ι. Δαμκαλίδης από συνεργάτες στο χώρο του μάρκετινγκ, διαφημιστικά δίκτυα και πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων. Αυτά τα τρίτα μέρη ενεργούν ως ενδιάμεσοι που φέρνουν το περιεχόμενό μας σε εσάς, όπως μηνύματα, προσφορές, κοινωνικά δίκτυα και διαφημίσεις. Αυτά τα τρίτα μέρη συλλέγουν επίσης δεδομένα μέσω των τοποθεσιών μας χρησιμοποιώντας cookie. Η επεξεργασία αυτών των δεδομένων υπόκειται στις δικές τους πολιτικές απορρήτου.

  BACK TO TOP