Η Beam (Gen 2) θέτει νέα πρότυπα στις μπάρες ήχου μικρών διαστάσεων παρέχοντας μια πιο πλούσια, πιο καθηλωτική εμπειρία ακρόασης.

Η Sonos (Nasdaq: SONO) ανακοίνωσε χθες το απόγευμα την Beam (Gen 2), τη νέα έκδοση της κορυφαίας μπάρας ήχου μικρών διαστάσεων για τηλεόραση, μουσική, παιχνίδια και ακόμα περισσότερα. Η νέα Beam προσφέρει μία αναβαθμισμένη, πιο καθηλωτική ηχητική εμπειρία με μεγαλύτερο βάθος και ευκρίνεια, καθώς και υποστήριξη Dolby Atmos. H Beam (Gen 2) θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τις 5 Οκτωβρίου στην τιμή των €499.

“Αναφέρουμε συχνά ότι «το Χόλυγουντ στο σπίτι σας» έχει λειτουργήσει ως πραγματικός καταλύτης για τη δουλειά μας και η Beam έχει διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο σε αυτό, ως μία από τις πιο δημοφιλείς μπάρες ήχου στην κατηγορία της,” σχολιάζει ο Patrick Spence, Sonos CEO. “Με βάση ό,τι έχουμε μάθει τα προηγούμενα χρόνια σχετικά με την καλή ακρόαση και τον οικιακό κινηματογράφο, βρήκαμε έναν τρόπο να ενσωματώσουμε νέα χαρακτηριστικά και σημαντικά καλύτερο ήχο στην Beam, διατηρώντας τις μικρές διαστάσεις της που την κάνουν πολύ δημοφιλή στους καταναλωτές.”


Απολαύστε πανοραμικό ήχο με την Beam τελευταίας γενιάς, τώρα με υποστήριξη Dolby Atmos

Πάνω στην ώρα για τις πολυαναμενόμενες ταινίες και σειρές του φθινοπώρου, η νέα Beam αναβαθμίζει την εμπειρία του οικιακού κινηματογράφου. Όντας συμβατή με δεκάδες υπηρεσίες streaming που διατίθενται στην εφαρμογή Sonos, οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να αναμένουν συναρπαστικές βελτιώσεις στον ήχο, στη σχεδίαση και στη συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων:

●      3D ήχος με Dolby Atmos: Προηγμένη τεχνολογία ήχου που σας τοποθετεί στο κέντρο της δράσης επιτρέποντάς σας να βιώνετε ρεαλιστικά τον ήχο μιας ταινίας, πχ να ακούτε τα αεροπλάνα σαν να πετούν πραγματικά πάνω από το κεφάλι σας, να ακούτε βήματα μέσα στο δωμάτιο και να νιώθετε τον ήχο παντού γύρω σας.

●      Ενισχυμένος ήχος, ίδιο μέγεθος: Με μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ και μια προσφάτως αναπτυγμένη νέα σειρά ηχείων, η Beam εντοπίζει τον ήχο και τον κατευθύνει μέσα σε ολόκληρο το δωμάτιο για μια άκρως ρεαλιστική εμπειρία. Επίσης, το ηχείο είναι πλέον συμβατό με τη θύρα HDMI eARC της τηλεόρασής σας, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και τα παιχνίδια με ήχο ακόμα υψηλότερης ανάλυσης και με υποστήριξη για νέες μορφές ήχου.  

●      Κομψή σχεδίαση: Ένα ανανεωμένο, διάτρητο με ακρίβεια, πολυανθρακικό πλέγμα επιτρέπει στο ηχείο να αποδίδει εξαιρετικό ήχο και να ταιριάζει διακριτικά με το σπίτι σας, όπως ακριβώς και η Sonos Arc.

●      Εύκολη, πιο ασφαλής εγκατάσταση: Με μόνο δύο καλώδια και νέες λειτουργίες NFC, η εγκατάσταση είναι πανεύκολη και η ακρόαση μπορεί να ξεκινήσει σε λίγα μόλις λεπτά. Απλά ανοίξτε την εφαρμογή Sonos, ακολουθήστε μερικές απλές οδηγίες και ακουμπήστε το τηλέφωνό σας στην Beam.

●      Αειφόρος ήχος: Η νέα Beam έρχεται σε βιώσιμη συσκευασία, από πολυτελές χαρτί χωρίς επίστρωση, μία συσκευασία δώρου κατασκευασμένη από χαρτί 97% βιώσιμης προέλευσης και χωρίς πλαστικά μιας χρήσης.


Όπως όλα τα προϊόντα Sonos, η νέα Beam συντονίστηκε με τη βοήθεια του Sonos Soundboard, μιας ομάδας από τους κορυφαίους της μουσικής και κινηματογραφικής βιομηχανίας, για να προσφέρει την καλύτερη και πιο αυθεντική εμπειρία ακρόασης. Μπορείτε επίσης να βελτιστοποιήσετε τον ήχο της Beam με την τεχνολογία Trueplay, η οποία ανιχνεύει τον χώρο και βελτιστοποιεί τον ήχο του ηχείου λαμβάνοντας υπόψη τις ανακλάσεις στους τοίχους και στα έπιπλα, παρέχοντάς σας την τέλεια εμπειρία ακρόασης για τον χώρο σας και τη διαρρύθμισή του.    

Τοποθετήστε την Beam μπροστά από την τηλεόρασή σας ή στερεώστε την εύκολα στον τοίχο με την βάση τοίχου για Sonos Beam. Ο χειρισμός της Beam μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Sonos, του υπάρχοντος τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασής σας, των φωνητικών βοηθών (στις περιοχές όπου διατίθεται φωνητικός έλεγχος), του Apple AirPlay 2, των μουσικών υπηρεσιών και ακόμα περισσότερων επιλογών. Οι ακροατές μπορούν να χρησιμοποιούν την  Beam μόνη της ή να επεκτείνουν το σύστημά τους ασύρματα με την προσθήκη ενός subwoofer και ενός ζεύγους περιφερειακών ηχείων για ακόμα πιο συναρπαστική ψυχαγωγία.  

Η Beam (Gen 2) θα είναι διαθέσιμη από τις 5 Οκτωβρίου στην τιμή των €499 στο sonos.com και στο συνεργαζόμενο δίκτυο λιανοπωλητών. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις στον ιστότοπο Sonos.com ή ακολουθώντας την Sonos στο Instagram.

 

******************************

Σχετικά με τη Sonos

Η Sonos (Nasdaq: SONO) είναι η κορυφαία εταιρεία ηχητικής εμπειρίας στον κόσμο. Ως εφευρέτης του ασύρματου οικιακού ήχου πολλαπλών δωματίων, η καινοτομία Sonos συμβάλλει στην καλύτερη ακρόαση παρέχοντας στους χρήστες πρόσβαση στο περιεχόμενο που τους αρέσει και επιτρέποντάς τους να το ελέγχουν, από όπου και με όποιον τρόπο και αν επιλέξουν. Γνωστή για την παροχή απαράμιλλης ηχητικής εμπειρίας, προσεγμένης αισθητικής σχεδιασμού, απλότητας στη χρήση και ανοιχτής πλατφόρμας, η Sonos καθιστά το εύρος του περιεχομένου ήχου διαθέσιμο σε όλους. Η Sonos εδρεύει στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, ΗΠΑ. Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση: www.sonos.com.