Εξαιρετικός. Όπου και να πηγαίνετε.



Μην καθυστερείτε

Χάρη στην ευρεία μοντούρα Z της Nikon, αυτός ο mirrorless φακός με φορμά DX αποτυπώνει ευρυγώνιες έως κατακόρυφες προβολές με περισσότερες λεπτομέρειες, βάθος και χρώμα. Δείξτε πόσο εκπληκτικός μπορεί να φαίνεται ο ορίζοντας της πόλης. Απογειώστε τις αυθόρμητες ομαδικές λήψεις ή τις λήψεις δρόμου που αποτυπώνουν την αίσθηση της στιγμής. Δοκιμάστε τον κατά τη λήψη video: θα εκπλαγείτε με το πόσο σταθερά είναι τα πλάνα.


Μέσα στις σκηνές

Το ευρύ άκρο του εύρους zoom είναι ιδανικό για τις λήψεις σε περιορισμένους χώρους. Με ελάχιστη απόσταση εστίασης μόλις 0,2 m σας επιτρέπει να εστιάζετε με ευκρίνεια στις λεπτομέρειες των κοντινών λήψεων.


Αυθόρμητες στιγμές

Από έντονες εκφράσεις έως διακριτικές κινήσεις, αποτυπώνετε μοναδικές λεπτομέρειες ακόμη και κατά τις λήψεις με χαμηλό φωτισμό. Το bokeh είναι ομαλό χαρίζοντας όμορφο θαμπό φόντο.


Video που θα αγαπήσετε

Αυτός ο φακός παρέχει τη δυνατότητα να μεταβαίνετε εύκολα από ευρυγώνιες γενικές λήψεις που δείχνουν το σύνολο της σκηνής σε κοντινές λήψεις. Αποτυπώνετε πλάνα 4K με εξαιρετική ευκρίνεια και σταθερότητα ακόμη κι όταν τραβάτε video ενώ περπατάτε.


Εδώ ακριβώς. Τώρα.

Είτε πρόκειται για φωτογραφίες ή video, αυτός ο φακός NIKKOR Z είναι ξεχωριστός κάθε στιγμή. Η απόσβεση κραδασμών εντός του φακού σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες με ταχύτητα κλείστρου έως 4,5 στοπ χαμηλότερη από ό,τι θα ήταν δυνατό διαφορετικά.¹ Μπορείτε να αποτυπώσετε καθαρότερες φωτογραφίες καθώς σουρουπώνει ή να τραβήξετε video που δεν εμφανίζουν τα αποτελέσματα από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής. Η εστίαση είναι γρήγορη και ουσιαστικά αθόρυβη.



Χαρακτηριστικά:


Τύπος Μοντούρα Ζ της Nikon
ΦορμάDX
Φωτεινότητα F3.5-6.3
Εστιακή απόσταση 16-50mm VR
Κατασκευή φακού 9 στοιχεία σε 7 ομάδες (συμπεριλαμβανομένου 1 στοιχείου ED και 4 ασφαιρικών στοιχείων)
Βάρος Περίπου 135 g
Φίλτρο 46
ΠαρασολέιγHN-40 (ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ)
Θήκη CL-C4
Χαρακτηριστικά
Εστιακή Απόσταση16-50 mm
Μέγιστο Διάφραγμαf/3,5
Βάρος135 g
Σταθεροποιητής

NIKKOR (S) Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR

  • Κατασκευαστής: NIKON
  • Κωδικός Προϊόντος: 137286
  • Κωδικός Barcode: 4960759900159
  • Κωδικός Κατασκευαστή: JMA706DA
  • Συσκευασία Προϊόντος: 1 τεμ

Σχετικά Προϊόντα

Συμπληρωματικά προϊόντα

Ετικέτες: 137286