Η ακρίβεια στο τσεπάκι σας





Αυτή η αναβαθμισμένη έκδοση διαθέτει πλέον εύρος μέτρησης απόστασης από 7,5-1.600 m. Η μέτρηση τριών σημείων υπολογίζει με ακρίβεια το ύψος, ακόμη και αν η βάση ή/και το επάνω μέρος του θέματός σας καλύπτεται από κάτι άλλο. Η λειτουργία HYPER READ παρέχει γρήγορη και σταθερή μέτρηση, ενώ τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην εσωτερική οθόνη σε περίπου 0,3 δευτερόλεπτα. Το σύστημα εναλλαγής προτεραιότητας στόχου σάς επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ των πλησιέστερων ή των πιο μακρινών θεμάτων, ενώ στο αρχείο καταγραφής μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι 250 μετρήσεις. Η μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη με οπίσθιο φωτισμό προσφέρει καθαρή προβολή σε χαμηλό φωτισμό, ενώ το compact σώμα είναι αδιάβροχο και άνετο στη μεταφορά.



ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

Το Forestry Pro II κάνει τις χωρομετρικές έρευνες ευκολότερες και πιο ακριβείς. Με μεγάλο εύρος απόστασης, από 7,5-1.600 m, και με επίσης μεγάλο ύψος μέτρησης, καλύπτει τα πάντα. Οι μετρήσεις περιλαμβάνουν την πραγματική απόσταση, την οριζόντια απόσταση, το ύψος, τη γωνία και τον κατακόρυφο διαχωρισμό, δηλ. τη διαφορά ύψους μεταξύ δύο θεμάτων. Η μέτρηση δύο σημείων χρησιμοποιείται όταν η βάση του θέματός σας είναι ορατή, ενώ η μέτρηση τριών σημείων παρέχει ακριβή υπολογισμό ακόμη και αν η βάση ή/και το επάνω μέρος του θέματος είναι κρυμμένο. Η λειτουργία HYPER READ προσφέρει γρήγορες και σταθερές μετρήσεις σε ολόκληρο το εύρος μέτρησης και τα αποτελέσματα είναι άμεσα – εμφανίζονται στην εσωτερική οθόνη σε περίπου 0,3 δευτερόλεπτα.


ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ, ΜΕ ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Δεν θα βλέπετε απλώς τα αποτελέσματα των μετρήσεων στην εσωτερική οθόνη καθώς κοιτάτε τον στόχο σας – θα εμφανίζονται επίσης και στην εξωτερική οθόνη των 5,3 cm (2,1 in.) με οπίσθιο φωτισμό, διευκολύνοντας την καταγραφή των ευρημάτων σας. Η νέα οθόνη είναι αισθητά μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο των 4,3 cm (1,7 in.) και πλέον διαθέτει τρία επίπεδα φωτεινότητας οπίσθιου φωτισμού, ενώ είναι ρυθμιζόμενη ώστε να καθιστά τα αποτελέσματα ορατά ακόμη και στα πιο σκοτεινά δάση.


ΤΗΡΗΣΤΕ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Στο Forestry Pro II, μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 250 μετρήσεις, οι οποίες εμφανίζονται στην εξωτερική οθόνη με οπίσθιο φωτισμό. Αυτή η νέα λειτουργία καταγραφής αποτυπώνει τις μετρήσεις σας με αριθμητική σειρά, ώστε να μπορείτε να ανατρέχετε και να τις ελέγχετε οποιαδήποτε στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος να σταματάτε και να κρατάτε σημειώσεις, καθώς το Forestry Pro II καταγράφει τις μετρήσεις για εσάς, ώστε να μπορείτε να επιτυγχάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.


ΕΝΑΛΛΑΞΤΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ

Με το σύστημα εναλλαγής προτεραιότητας στόχου δεν χρειάζεται πια να μαντεύετε ποιον στόχο μετράτε πραγματικά. Επιλέξτε τη λειτουργία προτεραιότητας πρώτου στόχου για να μετρήσετε την απόσταση από το πλησιέστερο από μια ομάδα θεμάτων. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να επιλέξετε το θέμα σας από ένα επικαλυπτόμενο φόντο. Εάν πρέπει να μετρήσετε το πιο μακρινό θέμα, τότε επιλέξτε τη λειτουργία προτεραιότητας απομακρυσμένου στόχου, που διευκολύνει την επιλογή στόχου σε δασώδεις περιοχές.


ΦΟΡΗΤΟ, ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΟ

Θα έχετε πάντα φωτεινές και καθαρές εικόνες με το υψηλής ποιότητας μονοκιάλι 6x με πολυστρωματική επίστρωση, ενώ η ρύθμιση διόπτρας και η μεγάλη απομάκρυνση ίριδας προσφέρουν άνετη και εύκολη προβολή, ακόμα και αν φοράτε γυαλιά. Η αντοχή είναι εγγυημένη, χάρη στο compact και ελαφρύ σώμα που είναι αδιάβροχο μέχρι 1 m για 10 λεπτά. Το Forestry Pro II είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε όλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που θα συναντήσετε κατά την εργασία σε εξωτερικούς χώρους.



Χαρακτηριστικά:

Αντιθαμβωτικό και αδιάβροχο έως 1Μ για 10 λεπτά

Λειτουργία HYPER READ για γρήγορη μέτρηση ανεξαρτήτως απόστασης

Λειτουργία προτεραιότητας πρώτου ή απομακρυσμένου στόχου

Τα αποτελέσματα εμφανίζονται και στην εσωτερική και στην εξωτερική οθόνη LCD

Μεμονωμένη ή συνεχής μέτρηση (8 δευτ.) και μέτρηση 3 σημείων

Εύρος θερμοκρασίας -10 C⁰ + 50 C⁰

Ιδανικό για τοπογράφους & χρήση σε δασώδες περιοχές 



Χαρακτηριστικά
Μεγέθυνση6x
Αντικειμενική Διάμετρος21 mm
Γωνιακό Οπτικό Πεδίο7.5°
Αδιάβροχο1μ για 10'

NIKON LASER FORESTRY PRO II

  • Κατασκευαστής: NIKON
  • Κωδικός Προϊόντος: 138107
  • Κωδικός Barcode: 4580130920721
  • Κωδικός Κατασκευαστή: BKA094YA
  • Συσκευασία Προϊόντος: 1 τεμ

Ετικέτες: 138107